Покана за участие в Езиков курс „Румънски език за българи“

по проект LAB mobile № 16.4.2.026

Уважаеми дами и господа,

 

Сдружение “Европейски институт за културен туризъм “ЕВРИКА”” има удоволствието да ви покани за участие в Езиков курс „Румънски език за българи“ в периода 20 февруари – 20 март 2019 година. Обучението ще се проведе в сградата на КНСБ, намираща се в град Добрич, улица "Независимост" №5, етаж 3. Обучението ще продължи 60 учебни часа - 15 дни х 4 учебни часа на ден. Общия брой обучаеми е 15, като те трябва да имат постоянен адрес в област Добрич. Участието е безплатно.

Header NEWS BG

Езиковия курс „Румънски език за българи“ ще се проведе в рамките на проект „Съвместни услуги и инициативи за устойчива заетост и трудова мобилност в трансграничния регион на област Добрич и окръг Констанца“, акроним LAB mobile, код 16.4.2.026, по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A РУМЪНИЯ - БЪЛГАРИЯ 2014-2020, Приоритетна ос 4 „Квалифициран и приобщаващ регион“, специфична цел 4.1: Насърчаване интеграцията на трансграничния регион по отношение на заетост и мобилност на работната сила.

 

Моля заявете вашето участие не по-късно от 15 февруари 2019 година, като попълните следната бланка и я изпратите сканирана на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или изпратите на адреса на Сдружение “Европейски институт за културен туризъм “ЕВРИКА”” - град Добрич 9300, улица „Полковник Дрангов“ № 5 ап. 1.

 

Лице за контакт – Божанка Добрева, координатор на проекта - телефон 0876 827 492, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Footer NEWS BG

Powered by

email icon smallphone icon smallfacebook icon smallyoutube icon small