ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В СЪБИТИЕ ЗА СТАРТИРАНЕ НА

УЕБ-БАЗИРАНАТА ПЛАТФОРМА MOWEUP

Уважаеми дами и господа,

Сдружение Европейски институт за културен туризъм ЕВРИКА има удоволствието да ви покани за участие в събитие за стартиране на уеб-базираната платформа MOWEUP на 28 юни 2018 г., създадена в рамките на проект „Подобряване мобилността на работещи и безработни”, код 16.4.2.052, по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A РУМЪНИЯ - БЪЛГАРИЯ 2014-2020, Приоритетна ос 4 „Квалифициран и приобщаващ регион“.

Header NEWS BG

Водещ партньор по проекта- Търговско-промишлена палата Добрич

Румънски партньор - Камара за търговия, индустрия, навигация и земеделие-Констанца

Общата цел на проекта е да създаде и поддържа уеб-базирана двуезична RO-BG платформа като инструмент за самооценка на знания, умения, възможности и информационен източник за трудово законодателство, кариерни възможности и развитие като предпоставка за мобилност и заетост.

Основни цели на проекта: Да изготви и поддържа уеб базирана платформа като източник за кариерна информация и средство за самооценка; Да допринесе за създаване на интегриран трансграничен регион по отношение на заетост и трудова мобилност; Да създаде възможности за работни места и предприемачество в трансграничния регион; Да създаде измерими резултати с цел превръщането на региона в добро място за живеене, работа и образование;

Платформата представлява иновативен инструмент, който ще подпомага  хората от трансграничния регион Румъния – България при избор или промяна на професионална кариера с помощта на полезна информация, материали и видео филми, свързани с   трудовата заетост и мобилността.

Събитието ще се състои на 28 юни в град Русе, хотел Дунав, конферентна зала Dunav Hall 1.

Поканени са 50 български и 50 румънски представители на заинтересованите страни - Икономически и социални партньори, работодатели, бизнес организации, регионални и местни власти, НПО, бенефициенти и участници по проекти.

 

Участието е безплатно.

Организаторите поемат транспортни разходи и  разходи по изхранване -  обяд и кафе пауза.

 

Моля потвърдете вашето участие не по-късно от  22 юни 2018 година на телефон 0876 827 492 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Лице за контакт – Божанка Добрева, координатор на проекта.

Footer NEWS BG

Powered by

email icon smallphone icon smallfacebook icon smallyoutube icon small