Acasa

Cross Border Cooperation

PROIECT

"TRADITIE, ORIGINALITATE, UNICITATE SI BOGATIILE STRATEGII INOVATOARE DE DEZVOLTARE A TURISMULUI IN REGIUNEA MARII NEGRE" - TOURIST

 

 

   Programul Operațional Comun "Bazinul Mării Negre 2007-2013" este parte a European de Vecinătate și Parteneriat pentru Uniunea Europeană. La baza este ideea de dezvoltare economică și socială durabilă a regiunii Mării Negre. Partenerii proiectului sunt Primăria Eforie, România, municipiul Negro, Moldova și Institutul European Asociația pentru Turism Cultural "EUREKA", Dobrich. Proiectul a demarat la 10.11.2011 și durata acestuia este de 20 de luni. Aceasta se ridică la 731 906,00 euro.

   În urma ideea programului proiectului "Traditie, Originalitate, Unicitate și diversitate de strategie inovatoare pentru dezvoltarea turismului în regiunea Mării Negre" - TOURIST are ca scop cooperarea dintre regiuni Eforie - Negrea - Balchik pentru crearea și promovarea produselor turistice comune și spori competitivitatea sectorului turistic. Grupurile țintă includ reprezentanți ai sectorului de turism, agenții de publicitate, reprezentanți ai autorităților și instituțiilor locale, și cel puțin 5.000 de potențiali turiști.

     Activitățile proiectului pot fi grupate după cum urmează:

  • Аctivity 1

Crearea unei strategii comune pentru a sprijini turismul în bazinul Mării Negre ca un factor-cheie pentru dezvoltarea economică.

  • Аctivity 2

Creșterea de turiști în regiune prin intermediul unor inițiative comune de promovare.

  • Аctivity 3

Optimizarea serviciilor si produselor turistice și introducerea de standarde europene pentru managementul calității în vederea creșterii atractivității regiunii Eforie - Negrea - Balcic.

  • Аctivity 4

Vizualizarea și promovarea de activități în scopul de a crește interesul grupurilor țintă din cadrul proiectului, participă activ la evenimentele organizate și atingerea obiectivelor.

  • Аctivity 5

Management de proiect.

Cross Border Cooperation