НА 12 ФЕВРУАРИ 2019 ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КРЪГЛА МАСА ПО ПРОЕКТ MOWEUP

ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ: № 16.4.2.052

Сдружение Европейски институт за културен туризъм ЕВРИКА и Русенска Търговско-Индустриална Камара организират кръгла маса, на която ще бъде представена и тествана уеб-базираната платформа MOWEUP (https://moweup.eu), създадена в рамките на проект „Подобряване мобилността на работещи и безработни”, код 16.4.2.052, по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A РУМЪНИЯ - БЪЛГАРИЯ 2014-2020, Приоритетна ос 4 „Квалифициран и приобщаващ регион“.

Header NEWS BG

Водещ партньор по проекта - Търговско-промишлена палата Добрич

Румънски партньор - Камара за търговия, индустрия, навигация и земеделие-Констанца

Общата цел на проекта е да създаде и поддържа уеб-базирана двуезична RO-BG платформа като инструмент за самооценка на знания, умения, възможности и информационен източник за трудово законодателство, кариерни възможности и развитие като предпоставка за мобилност и заетост.

Платформата представлява иновативен инструмент, който подпомага  хората от трансграничния регион Румъния – България при избор или промяна на професионална кариера с помощта на полезна информация, материали и видео филми, свързани с   трудовата заетост и мобилността.

Събитието ще се състои на 12 февруари 2019 година в град Добрич, залата на КНСБ, улица  "Независимост" №5, етаж 3. Молим участниците при възможност да си носят мобилно устройство за тестване на платформата – смарт телефон, лаптоп или таблет.

Поканени са  представители на Икономически и социални партньори, училищни съветници, педагози, трудови посредници, психолози, експерти от Център за кариерно консултиране-Добрич, ПИЦ-Добрич, Организации и институции в сферата на обучение, образование и заетост, общински структури и органи.

Моля желаещите да потвърдят своето участие не по-късно от  08 февруари 2019 година на телефон 0876 827492 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Лице за контакт – Божанка Добрева, координатор на проекта.

Footer NEWS BG

Powered by

email icon smallphone icon smallfacebook icon smallyoutube icon small